Website Innoveins Seed Solutions Officieel in de lucht!

Innoveins-Seed-Solutions-logo.jpg

 

 

 

 

Voor het optimaliseren van zaadkwaliteit is innovatie cruciaal. Innoveins Seed Solutions, een nieuw en onafhankelijk zaadtechnologisch onderzoekslab, maakt dit mogelijk. Innoveins Seed Solution is een partner en dochterbedrijf van botany, en is begin September gestart met de activiteiten en heeft vanaf nu een mooie nieuwe website waar alle algemene informatie wat betreft onze activiteiten omschreven staat.

Innoveins Seed Solutions

Deze nieuwe research dienst op zaadtechnologisch vlak dient de cross-over tussen veredeling, agro-chemie en techniek. Specifiek gaat het om het coaten, primen, sorteren en de karakterisering van zaden. Innoveins Seed Solutions is onderdeel van Innoveins, het ecosysteem dat innovaties voortbrengt in de agrofood.

Innovatie door samenwerking

Innoveins Seed Solutions is een samenwerking tussen een jonge entrepreneur en een ervaren ondernemer. Niels Peeters zal zich richten op het exploiteren van het zaadtechnologisch onderzoekslab. Peter Korsten treedt op als business partner. Korsten is tevens de ondernemer achter Botany, het private onderzoeksinstituut in de professionele tuinbouw, en brengt zijn jarenlange ervaring in deze sector in. Peeters licht het partnerschap toe: “Wij geloven dat samenwerking tussen meerdere partijen essentieel is om innovatie teweeg te brengen. Dit partnerschap zal daarom de synergie teweeg brengen waar de agrarische sector naar op zoek is.”

Bezoek onze website door te klikken op deze link: www.innoveinsseedsolutions.com

Geïnteresseerd, in één van onze diensten? niels.peeters@innoveinsseedsolutions.com